2016 & 2017
Kupiłem fabrycznie nowego TH 2016 w zeszłym roku. Nie miał systemu audio Beats. Uważałem, że dźwięk jest całkiem dobry. Nigdy tak naprawdę się nad tym nie zastanawiałem, ponieważ dźwięk był dość pełny, a bas dobry. W zeszłym miesiącu wymieniłem go na nowego TH 2017 z Beats. Nawet nie zorientowałem się, że ma system audio Beats, dopóki nie byłem gotowy, aby nim odjechać. Więc wsiadam do samochodu i zaczynam jechać i oczywiście włączam SiriusXM. Okropne. Przełączam na FM z HD. Też całkiem źle, ale lepiej. Rozumiem, że strumieniowanie Sirius z satelity obniża jakość dźwięku, ale wow. Dźwięk Beats jest okropny. Bawiłem się każdą ustawieniem (3) i nic. Wczoraj zabrałem mojego 17 TH na wymianę oleju i poprosiłem ich o zastosowanie wszelkich aktualizacji. Powiedziałem im konkretnie o dźwięku i zapytałem, czy są jakieś aktualizacje, aby naprawić dźwięk. Powiedzieli, że nie ma żadnych. Jeśli szukasz TH i Beats jest opcją - nie płać za to. Lub, przynajmniej porównaj jeden z i jeden bez. Posłuchaj SiriusXM, FM, bluetooth lub bezpośredniego podłączenia kablem stereo. Przekonaj się sam przynajmniej przed zakupem. Gdybym mógł to zrobić jeszcze raz, szukałbym nowego Rene bez Beats.