Jeep Renegade Forum banner

Nawigacja Jeep

1 reading
2.1K views 11 replies 7 participants last post by  Marek K  
#1 ·
Właśnie kupiliśmy Jeepa Renegade Hybrid 2022 i nie ma aplikacji nawigacyjnej. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak zainstalować aplikację nawigacyjną? Wiem, że mogę używać Android Auto, ale chciałbym mieć również oryginalną aplikację.

#3 · (Edited)
Kupiliśmy właśnie Jeepa Renegade hybrid 2022 i nie ma aplikacji nawigacyjnej. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak zainstalować aplikację nawigacyjną?
Wiem, że mogę używać Android Auto, ale chciałbym mieć również oryginalną aplikację.
Uważam, że aby mieć zintegrowaną nawigację, potrzebujesz jednostki Uconnect, która ma tę funkcję; tak jak Uconnect 4C NAV, które mam w moim Trailhawk 2021.

Poza tym jestem prawie pewien, że wszystkie Renegade sprzedawane w USA w ciągu ostatnich kilku lat mają wersję NAV. Nie mam pojęcia, jak jest u ciebie na Malcie...

Podoba mi się zintegrowany system, ponieważ zwykle nie podłączam ani nie wyświetlam mojego telefonu komórkowego w systemie. Jedyny raz, kiedy go podłączam, to podczas korzystania z aplikacji nawigacji terenowej (w moim przypadku Gaia GPS).

Jak wskazał jeeps4me, zawsze możesz podłączyć lub wyświetlić mapę swojego telefonu komórkowego (Mapy Google) do swojego Uconnect. Zaletą jest to, że zawsze będziesz mieć zaktualizowane mapy. Wadą jest to, że przynajmniej jeśli używasz Android Auto z kablem, połączenie nie zawsze jest stabilne.

#5 ·
Zawsze możesz podłączyć lub wyświetlić mapę swojego telefonu komórkowego (Mapy Google) do swojego Uconnect. Zaletą jest to, że zawsze będziesz mieć zaktualizowane mapy. Wadą jest to, że, przynajmniej jeśli używasz Android Auto z kablem, połączenie nie zawsze jest stabilne.
Nigdy nie wiedziałem, że to możliwe. Gdzie podłącza się kabel do przesyłania danych i czy działa to z iPhonem?