Właśnie kupiliśmy Jeepa Renegade Hybrid 2022 i nie ma aplikacji nawigacyjnej. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak zainstalować aplikację nawigacyjną? Wiem, że mogę używać Android Auto, ale chciałbym mieć również oryginalną aplikację.
Uważam, że aby mieć zintegrowaną nawigację, potrzebujesz jednostki Uconnect, która ma tę funkcję; tak jak Uconnect 4C NAV, które mam w moim Trailhawk 2021.Kupiliśmy właśnie Jeepa Renegade hybrid 2022 i nie ma aplikacji nawigacyjnej. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak zainstalować aplikację nawigacyjną?
Wiem, że mogę używać Android Auto, ale chciałbym mieć również oryginalną aplikację.
Nigdy nie wiedziałem, że to możliwe. Gdzie podłącza się kabel do przesyłania danych i czy działa to z iPhonem?Zawsze możesz podłączyć lub wyświetlić mapę swojego telefonu komórkowego (Mapy Google) do swojego Uconnect. Zaletą jest to, że zawsze będziesz mieć zaktualizowane mapy. Wadą jest to, że, przynajmniej jeśli używasz Android Auto z kablem, połączenie nie zawsze jest stabilne.
Tak, tak, musisz.Teraz muszę to wypróbować.![]()
Więcej informacji proszę... Nie żeby, mając telefon z Androidem, mógłbym pomóc...To nie działa![]()